Stoelmassage

Heeft u haast?… Ga dan even rustig zitten…

 

Bij stoelmassage gaat het om drukpuntmassage die gegeven wordt op een hiervoor speciaal ontwikkelde stoel ( ergonomisch ), waardoor je op een comfortabele manier kan voorover leunen. De massage is samengesteld uit een vloeiend geheel van massage bewegingen en technieken. De massage wordt  gegeven op hoofd rug, nek, schouders, armen en handen. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt.

Voorbeelden van klachten die met stoelmassage goed te behandelen zijn; rugpijn, stijve nek, pijnlijke schouders, lusteloosheid, hoofdpijn. Ook eenzijdige werkhouding of steeds herhaalde bewegingen zorgen voor klachten. Stoelmassage is er natuurlijk ook voor iedereen die zich een keer wil ontspannen.

Stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven, men hoeft zich niet uit te kleden. Men voelt zich zittend vaak comfortabeler dan liggend op een massagetafel. Er komt geen olie aan te pas. Er kan gemasseerd worden in de praktijk of bij u thuis.

Denk ook eens aan stoelmassage tijdens feestavonden, bezinningsdagen, personeelsavonden en open dagen ect..

Tarief

€ 20.- per behandeling van 30 minuten.

Over Hans

Mijn naam is Hans Loohuis gediplomeerd sportmasseur sinds 2007. Ik heb ervaring bij diverse sportverenigingen. Naast mijn baan start ik nu ook met een praktijk aan huis in de avonduren.

U bent welkom voor sportmassage maar ook ontspanning- en stoelmassage

Timiaanlaan 12, Oldenzaal
06 14 031 878 (bereikbaar op Whatsapp)
hansloohuis@gmail.com
© Copyright 2023 - Hans Loohuis Sport- & stoelmassage